Здоровий спосіб життя – шлях до здоров’я - Бигар, Ганна; Іваночко, Ольга (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Стаття розкриває основні аспекти формування здорового способу життя молодших школярів
Keywords: здоровий спосіб життя, здоров'я