Україна та міжнародний проект «Ініціатива трьох морів»: можливі проблеми щодо перспектив вступу - Пентелейчук, Дорин Тодорович (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Україна, міжнародний проект, «Ініціатива трьох морів»