Інтернет маркетинг кав’ярень м. Чернівці. - Сидоренко, Валерія Денисівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Тема вдосконалення інтернет-маркетингу кав’ярень є дуже актуальною в умовах стрімкого зростання ролі соціальних мереж у поведінці споживачів. Онлайн присутність кав’ярень стала головним інструментом залучення клієнтів та формування лояльності і впізнаваного бренду. В межах бакалаврської роботи досліджено актуальні підходи до організації інтернет-маркетингової діяльності кав’ярень на прикладі закладів у місті Чернівці. Головний фокус був на аналіз контент-стратегії, візуальну айдентику, модель AIDA, інструменти взаємодії з цільовою аудиторією та канали просування. Важливе місце у роботі займає авторський практичний блок, який включає аналіз ринку, SWOT-аналіз конкурентів, побудову маркетингової та візуальної стратегії для кав’ярні. Під час процесу дослідження було сформовано рекомендації щодо покращення інтернет-маркетингових кампаній, а також побудови комунікаційної стратегії.
Keywords: інтернет-маркетинг, кав’ярня, Чернівці, соціальні мережі, айдентика, контент-стратегія, візуальна комунікація, логотип.