Використання інноваційних технологій в логістиці у період пандемії COVID-19 - ZRYBNIEVA, Iryna (Міжнародна науково-практична конференція «ЕФективне управління економікою: інформаційні технології, маркетинг, бізнес», 2021)
Поширення епідемії COVID-19 завдало нищівного удару по сучасній економіці, зокрема і логістиці. Зберегти свої позиції на ринку можуть ті логістичні підприємства, які стежать за трендами й швидко адаптуються до будь-яких обставин, при цьому створюючи необхідні послуги. Сьогодні основна мета логістики та логістичних ланцюгів – це безпека клієнтів та співробітників. Саме тому рішення логістичної галузі орієнтовані на впровадження технологічних інновацій у бізнес-процеси для того, щоб зробити глобальні ланцюги постачання більш зручними для споживачів.
USE OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN LOGISTICS DURING THE COVID-19 PANDEMIC
Keywords: logistics; innovative technologies