Історія Пробіжної та Гриньківців. Матеріали сервітутних процесів (ХІХ століття) / упоряд. Т. Ковалець. - Kovalets, Taras (My University, 2025)
Історія Пробіжної та Гриньківців. Матеріали сервітутних процесів (ХІХ століття) / упоряд. Т. Ковалець. Одеса: Видавничий дім "Гельветика", 2025. 380 с.