Концепції сталого розвитку та еколого-економічного зростання у контексті міжнародних екологічних ініціатив - (:unkn) unknown (Причорноморські студії. Науковий журнал. Випуск 71, 2021. С. 7-16, 2021)
Концепції сталого розвитку та еколого-економічного зростання у контексті міжнародних екологічних ініціатив