Особливості формування здорового способу життя у традиціях українського народу - Бигар, Ганна; Одріховська, Наталія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Тези присвячені особливостям формування здорового способу життя молодших школярів засобами українських народних традцій
Keywords: здоровий спосіб життя, традиціх українського народу