Технології індустрії 4.0 в туристичному бізнесі: загроза чи інструмент розвитку? - Кифяк, Олександр (Черкаси: ЧДТУ, 2021)
Формування глобальної цифрової економіки на основі повсюдного застосування діджитал-технологій, змінюючи життя сучасного суспільства, породжує тренд нинішнього часу – цифрову трансформацію ринків товарів і послуг, яка відбувається в усіх сферах господарювання. У публікації піднімається питання – чи буде надалі домінувати офлайновий туристичний бізнес чи його замінять дистанційні продажі за допомогою цифрових каналів?
Keywords: Технології, індустрія 4.0, туризм, ІТ-технології, діджиталізація