Нові світлочутливі матеріали на основі TiO2 і мероціанінового поліметиленового барвника - Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Сема, Оксана Василівна (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2019)
Кобаса І.М., Воробець М.М., Сема О.В., Кропельницька Ю.В. Нові світлочутливі матеріали на основі TiO2 і мероціанінового поліметиленового барвника // Науковий вісник Чернівецького університету. - Випуск 818.: Хімія. – Чернівці, 2019. – С. 66-71.
Keywords: мероціаніновий барвник; сенсибілізація; гетероструктура; титан(ІV) оксид