Аксіопсихологічне проєктування життєвих досягнень особистості - Гуляс, Інеса (Видавництво Людмила, 2020)
Монографію присвячено дослідженню аксіопсихологічного проєктування життєвих досягнень особистості періоду дорослості – ранньої, середньої та пізньої. Обґрунтовано холархічну модель аксіопсихологічного проєктування життєвих досягнень особистості. Реалізоване автором у 2009-2019 роках широкомасштабне емпіричне дослідження аксіопсихологічного проєктування життєвих досягнень особистості на базі аксіопсихологічної теорії особистості З.С. Карпенко доводить як конструктну валідність запропонованої теоретико-методологічної моделі, так і операціонально-інструментальну спроможність відібраного блоку психодіагностичних методик. Для магістрів, аспірантів і докторантів, науковців, освітян.