Нарисна геометрія та інженерна графіка: метод. вказівки до практ. занять - Деревянчук, О.В.; Домініков, М.М.; Кравченко, Г.О. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт студентів під час підготовки до модульних контролів з навчальної дисципліни «Інженерна графіка та машинобудівне креслення» для спеціальності 015.34 Професійна освіта (машинобудування), «Нарисна геометрія та креслення» для спеціальності 014.10 Середня освіта (трудове навчання та технології), «Нарисна геометрія та інженерна графіка» для спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія, 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, 186 Видавництво та поліграфія, 172 Телекомунікації та радіотехніка, 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, а також для студентів вищих технічних закладів та закладів фахової передвищої освіти.