ТВОРЧІСТЬ ТА ЖИТТЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ СКЛАДНИК ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УКРАЇНСЬКОЦЕНТРИЧНОСТІ КУРСУ „ВСТУП ДО МОВОЗНАВСТВА” - Скаб, Мар’ян (My University, 2021)
Важливим напрямком оновленого викладання мовознавчих дисциплін у вишах України вважаємо продумане, системне й систематичне наповнення їх українським змістом, передовсім шляхом спрямованого використання при висвітленні курсу „Вступ до мовознавства” відомостей із життя провідних діячів української культури, використання творів українських письменників як джерела прикладів для підтвердження та ілюстрування певних теоретичних положень, тих чи тих мовних явищ.