ГЕНЕРАТОР ОДНОРАЗОВИХ ЗАХИЩЕНИХ ЧАТІВ - Руснак, Микола; Rusnak, Mykola; Добрєцова, Олександра (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна), 2022)
Запропоновано метод генерації одноразових захищених чатів та його реалізація мовою JavaScript.
Keywords: інформація, захист, обмін повідомленнями