Аспекти сталого розвитку економіки в умовах структурних змін - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У збірнику включено матеріали за такими напрямами: державна економічна політика та механізм забезпечення сталого розвитку; розвиток корпоративного сектору економіки в умовах структурних змін; інструменти забезпечення сталого розвитку фінансово-кредитних установ у сучасних умовах. Редакційна колегія не несе відповідальності за зміст і достовірність тез, точність наведених фактів, галузевої термінології і залишає за собою право не поділяти думки деяких авторів. Матеріали конференції розраховані на викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів економічного спрямування, а також усіх, хто цікавиться питаннями фінансової політики держави та умовами функціонування суб’єктів господарювання в сучасних умовах.