Фінансова діяльність суб’єктів господарювання - Марусяк, Наталія (Видавництво "Рута", 2022)
Посібник побудований з урахуванням вимог кредитно-трансферної системи організації навчального процесу та містить перелік питань, глосарій, літературу для поглибленого вивчення матеріалу, інформативні таблиці, рисунки, формули, практичні завдання до кожної теми, тести для самоперевірки знань, а також питання для самостійної роботи до тем. Для викладачів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: капітал, фінансова діяльність, власний капітал, позиковий капітал, фінансові інвестиції, оцінка вартості підприємства