ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА СПОРТИВНИХ ТРЕНУВАНЬ - Кошура, Андрій (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2021)
Посібник складено згідно з програмою для університетів, інститутів та коледжів з фізичного виховання. Він зорієнтований на оволодіння студентами системою знань, необхідних для проведення навчально-тренувальних занять із виду спорту. Для студентів факультетів фізичної культури та спорту закладів вищої освіти.