Фінансовий аналіз - Марусяк, Наталія; Марич, Максим (Видавництво "Рута", 2022)
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час вивчення курсу “Фінансовий аналіз” – вступ, план лекцій, глосарій, практичні завдання, завдання для самостійної роботи, варіанти модульних контрольних робіт, контрольні питання, список використаних джерел. Для студентів усіх форм навчання за спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: Фінансовий аналіз, актив, пасив, фінансова стійкість, платоспроможність, фінансові результати, ділова активність