Крихкість держави та її економічні наслідки - Бойда, Світлана (Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2025)
Досліджено стійкість України на основі Індексу крихкості; визначено основні економічні наслідки крихкості держави; запропоновано шляхи зміцнення інституційної спроможності України.
Keywords: держава; крихкість; економічні наслідки