Соціальне підприємництво як інструмент відновлення України: Форум стейкхолдерів розвитку соціального підприємництва - (:unkn) unknown (НУ «Чернігівська політехніка», 2024)
Збірник містить тези доповідей Форуму стейкхолдерів розвитку соціального підприємництва «Соціальне підприємництво як інструмент відновлення україни». Висвітлено роль ключових стейкхолдерів соціального підприємництва у процесі реінтеграції військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей, а також інші актуальні питання щодо проблем відновлення України в міждисциплінарному дискурсі, Видання орієнтоване на теоретиків і практиків, науковців, викладачів та здобувачів вищої освіти, а також зацікавлених в обміні досвідом наукових досліджень з питань відновлення України. Матеріали збірника представлено в авторській редакції. Відповідальність за зміст несуть автори.