Домка Ботушанська як письменниця: літературний портрет - Михайлюк, Ірина Петрівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу життєвого і творчого шляху Домки Ботушанської. У ході дослідження було використано поетичні та прозові твори Домки Ботушанської, зокрема роман «Підземний дзвін».
Keywords: Домка Ботушанська; поезія; проза; роман; пісні; вірші; збірки; Глибока; Мелітополь; рідний край; патріотизм; народ; село; природа