Розробка крос-платформного додатка для продажі автомобільних запчастин - Хілінський, Олег (My University, 2020)
В дипломній роботі проаналізовано існуючі Інтернет-застосунки для продажі товарів та здійснено їх порівняння. Створений крос-платформний додаток для продажі автозапчастин, дозволяє переглянути наявні автозапчастини, здійснити пошук товарів, переглянути новинки, акції підприємства та здійснити замовлення. Програмний застосунок реалізований мовою програмування C# на основі платформи Xamarin.Forms із використанням технологій MVVMCross, Syncfusion XF, бази даних Sqlite та середовища Visual Studio 2019.