ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА: КОНЦЕПЦІЇ, ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ВИКЛИКИ РОЗВИТКУ - Буднікевич, Ірина Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Навчальні матеріали містять опорний конспект лекції «Інноваційна економіка: концепції, глобальні тенденції та виклики розвитку», а також загальні вимоги, методичні рекомендації та практичні завдання з метою надання допомоги студентам у вивченні теми й виконанні самостійної роботи. Видання призначене для студентів спеціальності «Маркетинг» курс «Інновації в теорії та практиці маркетингу», а також інших спеціальностей галузей знань C – Соціальні науки та D – Бізнес, адміністрування та право – курси «Інновації та інноваційна економіка», «Інноваційна економіка».
Конспект лекції, практичні завдання та методичні рекомендації (серія «Інновації»)
Keywords: нноваціі; нова економіка; інноваційна економіка; інформаційна економіка; економіка знань; економіка даних; інноваційні рейтинги; глобальні тенденції; маркетингові чинники; інноваційні компанії; етика інновацій; соціальна відповідальність