Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, Чернівці, 14 червня 2023 року. Чернівці : Технодрук, 2023. 304 с. - (:unkn) unknown (Тухнодрук, 2023)
До збірника включено тези доповідей та повідомлень учасників ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи», яка відбулася 14 червня 2023 року. У фокусі наукових дискусій перебували аналітичні підходи та концепції у вимірі верифікації військово-політичними загрозами, громадянська та національна ідентичності: матриці націогенезу в умовах воєнного стану в Україні, проблеми трансформації та моделювання безпекових стратегій національних держав у контексті трендів інтеграційних процесів, міжнародна солідарність з Україною в протистоянні російській агресії, зміни в системах публічного управління та місцевого самоврядування України: адаптація до умов воєнного стану. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, усіх зацікавлених проблемами розвитку сучасної політичної науки та науки державного управління.
Keywords: політична наука; розвиток політичної науки; російсько-українська війна; національна безпека; воєнний стан; громадянська та національна ідентичність; публічне управління; міжнародна солідарність; безпекові стратегії