Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з курсу «Вікова фізіологія та гігієна», для студентів денної форми навчання спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» - Стратійчук, Наталія Анатоліївна; Козік, Наталія Миколаївна; Логуш, Леся Геннадіївна; Доцюк, Лідія Георгіївна; Куковська, Ірина Любомирівна; Гуліна, Лариса Василівна; Зендик, Олена Всеволодівна (Чернівец. нац.ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022)
Методичні рекомендації до практичних занять з курсу «Вікова фізіологія та гігієна», розроблені для студентів спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: вікова фізіологія, гігієна, практичні роботи