КУРС ПРАКТИЧНОЇ ФОНЕТИКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Linnikova, Viktoriia; Суродейкіна, Тетяна Валеріївна (Видавничий дім “ТЕХНОДРУК”, 2020)
Практичний посібник висвітлює питання основних розділів курсу практичної фонетики сучасної англійської мови. Його мета – ознайомити студентів з основними особливостями артикуляції окремих фонем, вживання різних типів інтонації в смислових групах у реченні, а також дати можливість студентам закріпити теоретичні знання за допомогою практичних завдань. Всі матеріали викладені англійською мовою. Посібник призначений для студентів першого курсу факультету іноземних мов, які вивчають англійську мову як першу іноземну, а також усіх, хто цікавиться вивченням фонетики.
Keywords: фонетика; фонема; інтонація; артикуляція