МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ - Гавриляк, Михайло Степанович (My University, 2021)
Навчальна практика, як обов’язковий компонент освітньої програми є проміжним етапом навчання і проводиться для засвоєння і здобуття базових компетентностей для освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». На цій практиці студент самостійно виконує всі етапи створення програмного продукту: від постановки завдання до практичної реалізації, що супроводжується інструкціями щодо його використання; привчається самостійно користуватися спеціальною літературою, каталогами, довідниками, стандартами.
Keywords: Навчальна практика