ПРОЄКТНЕ НАВЧАННЯ НА УРОЦІ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ. ЛІТЕРАТУРНИЙ КАЛЕНДАР (ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2025 РОКУ) - Гуцуляк, Світлана Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методична складова цього видання покликана дати мотивацію і теоретичну основу для засвоєння відповідних тем із дисциплін «Методика викладання української літератури» й «Технології викладання української мови і літератури», а літературознавча – може бути використана під час вивчення низки обов’язкових історико-літературних курсів. Посібник створено для здобувачів вищої освіти філологічного факультету спеціальностей А4 Середня освіта (українська мова та література) та В11 Філологія (українська мова та література), однак він може стати в нагоді і для здобувачів середньої освіти, педагогів, загалом усіх зацікавлених.
Навчально-методичний посібник
Keywords: методика викладання української літератури; НУШ; проєктна технологія; літературний проєкт; літературний календар