Правові аспекти звільнення працівників : навчально-методичний посібник - Hetmanseva, Nina; Vakaryuk, Lyudmyla; Protskiv, Nataliia (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлений у відповідності з робочою програмою навчального курсу дисципліни «Правові аспекти звільнення працівників» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення даного курсу. Для студентів за спец. 081 «Право»
Keywords: правові аспекти звільнення працівників