Світові тенденції банківських інновацій та технологій - Харабара, Віолетта; Грешко, Роман Ігорович; Kharabara, Volodymyr (Харабара, В., Грешко, Р., & Харабара, В. (2023). Світові тенденції банківських інновацій та технологій. Соціальний розвиток і безпека , 13 (5), 93-101., 2023)
Результати дослідження: полягає у донесені до широкого кола науковців специфіки імплементації світових тенденцій розвитку інновацій та інноваційних технологій у банківській сфері.
Keywords: банк; банківська інновація; інноваційні технології; інноваційний продукт