ВИСЛОВЛЕННЯ-ПОБАЖАННЯ В ДІАЛЕКТНИХ ТЕКСТАХ БУКОВИНСЬКИХ ГОВІРОК - Руснак, Наталія Олександрівна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Проаналізовано вислови-побажання у діалектних текстах буковинських говірок, що є яскравим увиразненням ментальності нації.
Keywords: побажання; діалектний текст; буковинські говірки