Фінансовий інжиніринг: метод.вказ. - Грубляк, Оксана Михайлівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Методичні вказівки побудовані з урахуванням вимог кредитно-трансфертної системи організації освітнього процесу та містять перелік питань, глосарій, тестові завдання для самоперевірки, практичні завдання, питання самоконтролю, список використаних джерел. Для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Фінансовий інжиніринг: метод.вказ. Укладач: Грубляк О.М. Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича. 2024. 54с.
Keywords: Фінансовий інжиніринг