Ковалець Л.М. Історія української літератури першої половини ХІХ століття: навчально-методичний посібник. Чернівці: Чернівецький нац.ун-т, 2021. 96 с. - Kovalets, Lidija (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Навчально-методичне видання з курсу «Історія української літератури першої половини ХІХ століття» пропонує списки художніх текстів та науково-критичних видань, плани лекційних і практичних занять, методичні рекомендації до них, а також тематику рефератів, індивідуальних завдань, самостійної роботи, контрольні й тестові завдання для самоперевірки, екзаменаційні питання тощо. Для студентів ІІ курсу філологічного факультету спеціальності 035 Філологія (українська мова та література).