Збагачення словникового запасу з української мови молодших школярів ЗЗСО з навчанням мовами національних меншин - Романюк, Світлана; Гудан, Діана (Чернівці. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У статті акцентовано увагу на тому, що запорукою ефективного збагачення словникового запасу з української мови учнів ЗЗСО з навчанням мовами національних меншин на засадах компетентнісного підходу є дотримання умов::виховання поваги та прищеплення любові до української мови, розвиток інтересу до її вивчення, здійснення порівняння двох мовних систем (української та рідної мов) з метою урахування виявлених результатів;
Keywords: логопедичні вправи; Навчання української мови