Епістолярій як джерело до вивчення рецепції творчості Михайла Грушевського - Яценюк, Фадей; Яценюк, Фадей (My University, 2022)
Стаття присвячена з’ясуванню евристичного потенціалу епістолярію інтелектуалів кінця ХІХ – першої третини ХХ ст. для реконструкції рецепції творчості М. Грушевського
Епістолярій як джерело до вивчення рецепції творчості Михайла Грушевського
Епістолярій як джерело до вивчення рецепції творчості Михайла Грушевського
Keywords: епістолярій, рецептивна грушевськіана, історична думка кінця ХІХ – першої третини ХХ ст.