Організація дослідницької діяльності молодших школярів на уроках математики за допомогою STEAM-технологій - Токарь, Наталія; Прокоп, Інна (КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради), 2023)
У статті визначено особливості організації дослідницької діяльності молодших школярів на уроках математики за допомогою STEAM-технологій. Подано короткий огляд напрямів реалізації даних технологій в роботі з учнями початкових класів.
Keywords: дослідження, дослідницька діяльність, дослідницькі уміння, початковий курс математики, STEAM-технології.