Психологічні особливості прояву депресивних станів у військовослужбовців - Романюк, Інга (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних основ та емпіричному дослідженню психологічних особливостей прояву депресивних станів у військовослужбовців. У першому розділі роботи проводиться аналіз поняття «депресія» в психологічній літературі, розглядається механізм та прояв депресивної симптоматики у військовослужбовців. Другий розділ складається з характеристики вибірки та методів дослідження. Описано організацію дослідження. Третій розділ містить результати емпіричного дослідження, яке вивчає психологічні особливості прояву депресивних станів в осіб, які проходять військову службу. Описано аналіз та інтерпретацію отриманих результатів. Кваліфікаційна робота містить висновки, які узагальнюють отримані результати, а також список використаних джерел та додатки. Робота допоможе зрозуміти і вивчити проблему психологічних особливостей прояву депресивних станів у військовослужбовців The qualification work is devoted to the study of theoretical foundations and empirical research of psychological features of depressive states in military personnel. The first chapter of the work analyzes the concept of "depression" in the psychological literature, considers the mechanism and manifestation of depressive symptoms in military personnel. The second section consists of a description of the sample and research methods. The organization of the study is described. The third section contains the results of an empirical study that examines the psychological characteristics of depressive states in persons performing military service. The analysis and interpretation of the results are described. The qualification paper contains conclusions summarizing the results, as well as a list of references and appendices. The work will help to understand and study the problem of psychological features of depression in military personnel