Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах: методичні рекомендації до лабораторних робіт - Sema, Oksana; Sachko, Anastasiia (My University, 2024)
Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Екологічна безпека технологій у харчових виробництвах», зокрема подані теоретичні відомості, хід виконання лабораторних і практичних робіт, наведено список рекомендованої літератури.
Keywords: харчова промисловість; екологічна безпека; стічні води; утилізація відходів