Розробка додатка організації туристичного сервісу з використанням інтелектуального аналізу даних та з інтегрованим телеграм-ботом - Клейман, Максим (My University, 2024)
Розроблено вебсайт туристичного агентства з функціями агрегатора турів і рекомендаційної системи. Система дозволяє переглядати турпакети, бронювати тури, отримувати рекомендації на основі вподобань і виконувати CRUD-операції для турів (адмінпанель). Авторизацію реалізовано засобами JWT Token, рекомендації – засобами SVD, Pandas, NumPy, SQLAlchemy та TfidfVectorizer. Реалізовано Telegram-бот для автоматизації створення й надсилання актів звірки, що підвищує зручність користувачів.
Keywords: рекомендаційна система, телеграм-бот, вебсайт, електронний сервіс, мови програмування Java, Python, BAF, реляційна база даних, Spring Boot, Angular, Flask, Angular Material, алгоритм k-NN