Інформатика та системологія - Гусак, Олена; Лусте, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інформатика та системологія». Для кожної лабораторної роботи наведено короткі теоретичні відомості, умови завдань з поясненнями щодо їх виконання, а також контрольні запитання та завдання. Подано вимоги до оформлення звітів, критерії оцінювання лабораторних робіт та список літератури. Для студентів спеціальності 101 «Екологія».
Keywords: Екологічні інформаційні системи, підготовка комплексних докуменів, автоматизація обчислень, бази даних, розробка електронних презентацій, геоінформаційні системи