Хімічний аналіз продуктів харчування: метод. рекомендації до лаб. робіт - Воробець, Марія Михайлівна; Волощук, Анатолій Григорович; Горлій, А.С. (My University, 2013)
Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Хімічний аналіз продуктів харчування”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”.
Keywords: м’ясні продукти; молочні продукти; якісний та кількісний аналіз вуглеводів