Соціально-педагогічні передумови збереження репродуктивного здоров’я старшокласників. - Mudryi, Yaroslav (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2006)
У статті проаналізовано фактори,що впливають на погіршення репродуктивного здоров’я старшокласників. Розкрито особливості сексуальної поведінки молоді, кількість абортів і захворювань, що передаються статевим шляхом, наявні шкідливі звичкии.
Keywords: репродуктивне здоров’я; старшокласники; шкідливі звички; захворювання, що передаються статевим шляхом