Лінійні крайові задачі для інтегро-диференціальних рівнянь нейтрального типу - Dorosh, Andrii; I. Haiuk, /; Pertsov, Andriy (Кафедра прикладної математики та інформаційних технологій Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У даній роботі для лінійних крайових задач для інтегро-диференціальних рівнянь нейтрального типу досліджується застосування кубічних сплайнів дефекту два для знаходження наближених розв'язків.