ГІС-технології в інженерно-геодезичному проєктуванні - Мельник, Антон Анатолійович; Дарчук, Костянтин Вікторович; Сабадаш, Володимир Ілліч (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У посібнику на прикладах із покроковою інструкцією розглянуто можливість здійснення та оцінки геодезичного та топографічного забезпечення територій, використовую-чи ГІС. Проаналізовано можливість та потребу здійснити проєктування додаткових пунктів ДГМ традиційними ме-тодами. Запропоновано оцінити точність запроєктованого полігонометричного ходу. Для викладачів, аспірантів та студентів, фахівців у га-лузі геодезії, ГІС.
Keywords: ГІС; геодезія; проєктування