Туристичні маршрути Румунії. - Паранчак, Петро Юрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В бакалаврській роботі представлено аналіз основних туристичних маршрутів Румунії,теоретичний аспект їх визначення.Також проаналізовано основні проблеми розвитку туризму в Румунії,та розглянуто шляхи для їх вирішення. Також сформована туристична пропозиція – Тур Румунією,яка являє собою авторський тур.
Keywords: Румунія,тур,туристичний маршрут.