ДО ПИТАННЯ МОТИВАЦІЙНИХ СКЛАДОВИХ АКТИВНОГО СІМЕЙНОГО ДОЗВІЛЛЯ - Гакман, Анна (Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ФАХІВЦІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ, 2022)
Дозвілля – це середовище для згуртованості сім'ї, де сім'я є першим і найважливішим місцем виховання як для батьків, так і для дітей [3]. Це місцина, де всі члени сім’ї мають шанс відкрити для себе різноманіття цінностей. А також, це середовище, де формуються дитячі звички, думки та ставлення, й передаються та визнаються традиції сім’ї.
Keywords: дозвілля, оздоровчо-рекреаційна рухова активність, сім'я