Хорове диригування: навчально-методичний посібник - Немцова, Лілія Орестівна (Чернівці : Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021. 77 с., 2021)
У виданні наведено рекомендації з вивчення компоненту «Хорове диригування». Подано завдання для практичних занять і самостійної роботи студентів. Вміщено план складання анотації та аналізу хорової партитури. Для студентів музичних кафедр, інститутів мистецтв, педагогічних університетів, викладачів фахових музичних дисциплін.
Рекомендовано вченою радою Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича (протокол № 5 від 26.04.21р.)