ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ СУДДІВ У ДЕРЖАВІ ІЗРАЇЛЬ: АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - Krainii, Pavlo (My University, 2025)
Різні країни мають відмінне правове регулювання проходження професійної суддівської кар’єри. Проте спільним для демократичних країн є те що усі вони мають відповідне законодавство яким регулюються питання проходження такої кар’єри, особливості доступу до цієї професійної діяльності, відповідальності тощо. Досвід Ізраїлю свідчить про те що ведення воєнних дій є не лише перешкодою але й можливістю вирішувати питання які стосуються правового регулювання функціонування як окремої гілки влади так й окремих інститутів права що є невід’ємною складовою права.
Keywords: суди; адміністративно-правовий статус; публічна служба