Методичні рекомендації до лабораторного практикуму та самотійної роботи з дисципплін циклу «Оптика» - Ангельський, Олег Вячеславович; Фельде, Христина Вікторівна; Городинська, Ніна Василівна; Фесів, Ігор Васильович; Архелюк, Олександр Дмитрович (My University, 2022)
У методичній розробці наведено роботи лабораторного практикуму оптичного блоку підготовки студентів, задачі для самотійного розв’язування та тести для самоперевірки. Зміст робіт та завдань охоплює основні розділи оптичного блоку.