Методичнi особливостi використання iнтерактивних методiв при проведеннi урокiв та оцiнюваннi знань учнiв з математики в старшiй школi ЗЗСО. - Венгрин, Юлія; Боднарук, Світлана Богданівна (My University, 2023)
Математика та iнформацiйнi технологiї. Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.
Keywords: Математика та iнформацiйнi технологiї. Матерiали мiжнародної наукової конференцiї, присвяченої 55-рiччю факультету математики та iнформатики, 28–30 вересня 2023 р.