ЧАРГАФФСЬКІ ЧИТАННЯ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У збірнику матеріалів наведено сучасні дослідження у галузях загальної генетики, молекулярної геноміки та біоінформатики, мікробіології та біотехнології, ботаніки та біології рослин, зоології та біології тварин, медичної генетики та біології людини, а також дослідження біологічно активних речовин. Представлено результати науковців з України, Молдови, Німеччини, Польщі, Чехії, Словаччини та Швеції. Матеріали публікуються у вигляді, поданому авторами.
Матеріали XX Міжнародної наукової конференції, присвяченої 150-річчю Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та 120-річчю від дня народження Ервіна Чаргаффа
Keywords: молекулярна генетика; геноміка; біоінформатика; мікробіологія; біотехнологія; ботаніка; біологія рослин; зоологія; біологія тварин; медична генетика; біологія людини; біологічно активні речовин